Torrent rep homenatge a la figura de Ramón Hernández ‘l’Espardenyer’

Festivals nadalencs, grans protagonistes del cap de setmana Amb motiu del 25é aniversari del Centre Comercial Les Amèriques, ACST ha preparat una fira amb un gran nombre d’activitats

 

ACST

S'acosta el Nadal i per això la programació del cap de setmana està plena d'activitats que alegraran els ciutadans i ciutadanes, i que els atansen a la celebració d'estos dies. Diumenge al matí la música serà la protagonista amb un gran nombre d'activitats. D'una banda, l'Associació ADISTO celebra la gala Ale Hop. Les portes del Teatre Parroquial s'obriran a les 11 h perquè els assistents puguen gaudir d'un photocall i a les 11.30 h, començaran les actuacions. L'Escola Coral també oferix el seu concert de Nadal, on tots els xiquets i xiquetes mostraran els dons artístics apresos durant el curs en l’Auditori a les 12 h. La programació es completa amb els concerts de Nadal del Centro Rociero a les 18 h en la sala d'actes de l'ajuntament. A més, s'arreplegaran aliments que es donaran al Punt d'Aliments. Per a acabar, es podrà assistir a la gala benèfica Balla per un somni, que organitza l'associació Laura Vicuña a les 18 h també en l’Auditori.

Continuant amb els esdeveniments nadalencs, el Centre Comercial Les Amèriques acull la Fira Empresarial de Nadal, dissabte i diumenge, en què s’exposarà un gran ventall de productes juntament amb una sèrie d'actes que ACST ha preparat amb motiu del 25é aniversari del centre comercial.

El Centre Ambiental del Vedat acull diferents activitats este cap de setmana. D'una banda, tindrem l'activitat Voluntariat verd: substitució de trampes del Tomicus. A les 9 h s'eixirà del mateix centre per a dirigir-se en ruta pel Vedat. El Centre també organitza la Fira de Nadal. Dissabte al matí, de les 10 a les 14 h, tots i totes podran gaudir d'un mercat en què hi haurà productes artesans, locals, ecològics i saludables. Els xiquets i xiquetes podran participar en un gran nombre de tallers divertits, alhora que educatius.

Els amants de la música podran fruir de la programació que oferix l’Auditori. Dissabte a les 19 h, el Cercle Catòlic presenta un concert, a més d'un homenatge a Ramón Hernández. L’Auditori també rebrà dos rostres populars del món de l'espectacle, el cantant i presentador Bertín Osborne i l'humorista Paco Arévalo, es tornen a unir per a fer riure el públic amb Por humor al arte, un muntatge carregat d'humor, música en directe, sorpreses i imprevists on hi haurà històries tan divertides com sempre, divendres a les 20.30 h.

L'Associació Nicolás Andreu organitza un esmorzar de Nadal a les 10 h en el local de la mateixa associació. Per a acabar la Casa de la Cultura acull a les 18.30 el concert de Nadal del Centre Sofia – Búlgars en benefici de Creu Roja.

Ramón Hernandez Yago (8)

Denunciar contenido

¿Tienes algo que decir? Este es tu momento.

Si quieres recibir notificaciones de todos los nuevos comentarios, debes acceder a Beevoz con tu usuario. Para ello debes estar registrado.
He leído y acepto el Aviso Legal, la Política de Confidencialidad, y la Política de Cookies de Universia